AdContext este gata să propună condiţii avantajoase de colaborare proprietarilor de site-uri tematice, portaluri de ştiri, bloguri şi asociaţii. Vă puteţi conecta la noi, pentru a difuza ofertele publicitare elaborate de noi.

Care este avantajul?

1. Noi ne conformăm modelului divizării profitabile a veniturilor.

2. Toate sistemele noastre sunt maximal de transparente: suntem oneşti cu partenerii noştri în fiecare detaliu.

3. Voi câştigaţi bani (primiţi un venit pasiv) pentru trecerea utilizatorilor reali de pe pagina site-lui dră. la linkul publicitar.

4. Schema propusă de noi pentru amplasarea publicităţii native asigură un număr mai mare de treceri, decât bannerele similare de publicitate.

5. Utilizatorii voştri nu vor percepe site-ul dră. ca pe un spaţiu publicitar: vom reduce la minim numărul bannerelor de pe paginile voastre, ceea ce o să vă permită să vă poziţionaţi în reţea drept o sursă tematică importantă.

6. Cititorii dră. nu se vor simţi deranjaţi de anunţurile noastre publicitare.

AdContext este de asemenea gata să colaboreze cu agenţiile de publicitate în baza unor condiţii avantajoase. Veţi putea propune clienţilor dră. un produs calitativ, elaborat de specialiştii AdContext. Noi vom veni în ajutor clienţilor voştri să obţină rezultate splendide în urma campaniei publicitare: să capete clienţi valoroşi, ademeniţi prin intermediul celui mai eficient şi comod tip de publicitate din Internet, să obţină loialitatea iniţială din partea vizitatorilor, ce accesează site-urile clienţilor voştri!